Матрак Силвър 7 зони 120/200

1134 лв.

Доставка:

3 дни

Успешно добавихте Матрак Силвър 7 зони 120/200 в количката!

Избери размер

Безплатна доставка за София | 14 дни право на връщане | Плащане при доставка
Описание

Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост. Модел Силвър 7 Зони е ортопедичен матрак, съставен от две страни с различен комфорт. От едната страна матракът се отличава с по-висока твърдост, което помага за:

  • По-бързо възстановяване на мускулите на тялото.
  • Защитава долната част на гърба от увисване.
  • Равномерно разпределение на тежестта на тялото, в следствие на което всяка част от него е в еднакъв покой по време на сън.

По-твърдата страна на матрака е подходяща за хора, които обичат да спят по гръб, защото осигурява стабилна и равна повърхност. На тази страна на матрака ще се чувстват добре и хората предпочитащи да спрят по корем.

При втората страна на модела е поставен допълнителен слой профилирана пяна с обособени 7 зони на комфорт, които създават усещането за лек масажиращ ефект. Те осигуряват необходимия комфорт на вашето тяло в 7-те ключови зони - глава, рамене, правилна позиция на гръб, стабилна опора на кръста, таза и бедрата, комфорт за колената, зона за глезените и ходилата.

Калъфът на матрака е изработен от сертифицирана дамаска със сребърни нишки в текстила - те ограничават развитието на вредни бактерии и микроорганизми. Той се сваля и може да се пере.

Размери: 120/200 см

Височина: 19 см

Сваляем калъф: Да

Твърдост: Средно твърд

Гаранция: 8 години

Получете първи информация за промоции и новини