Доставка и плащане

 
1. Доставка с наш транспорт
Предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка в рамките на София-град за всички поръчки над 200 лв., направени в наш магазин или онлайн на сайта www.tkmebel.com. При поръчки под 200 лв., цената на доставката в град София е 30 лв. Доставката се извършва в работни дни /вторник-събота/ от 09.00ч. до 18.00ч. според графика на ТК Мебел. За доставка в посочено от клиента време извън графика на ТК Мебел, цената за доставката е 40 лв.
Услугата БЕЗПЛАТНА доставка е валидна за еднократна доставка на всички продукти от поръчката на клиента според графика на ТК Мебел. В случай, че клиент желае доставка на част от поръчаните продукти, безплатна е само доставката на последния продукт от поръчката. Всички други доставки са на цена от 40 лв.
За всички населени места извън София-град цената за доставка е 2 лв./км в едната посока, измерено от границите на София-град.
 
Доставките се извършват на посочен в поръчката адрес до входа на сградата (блока) или вратата на двора, но не и до входната врата на жилището на клиента. Когато не е заплатена услугата Разнос, клиентът съдейства при разтоварването на стоката.
Доставката се извършва до възможно най - близкото място до входа на блока или вратата на двора при къщи, на коeто може да се паркира превозното средство на ТK Мебел.
 
ТК Мебел запазва правото си да откаже или измени мястото на доставка на поръчаната стока при наличието на следните условия:
- обективна невъзможност да се извърши доставката в места с неразвита или непригодна пътна инфраструктура;
- неасфалтирани пътища, тесни пътища, преминаването, през които е опасно за целостта на товара или превозното средство или за здравето на транспортиращия и други такива;
- райони със засилена престъпност или неблагоустроени крайни градски квартали.
 
2. Доставка с куриерска фирма Еконт или Интерлогистика
Транспортните разходи са за сметка на клиента в зависимост от тарифите на куриерската фирма. Доставката с куриер се уточнява с клиента в зависимост от неговата поръчка. Времето за доставка се уточнява между клиента и куриера.
 
3. Лично получаване на поръчките от нашия склад
Лично получаване на стока се извършва само след потвърждение от страна на ТК Мебел за наличието на поръчката в склада. Работното време на склада с клиенти е от вторник до събота в интервала 09.00 – 18.00 часа.
Адрес на склада:
гр. София, Люлин 4, бул. Панчо Владигеров 1
 
*При посочен непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при създаване на поръчката и невъзможност за комуникация с клиента, поръчката се счита за невалидна и за ТК Мебел не възниква задължение за нейното изпълнение.
*В случай, че Клиентът посочи като начин на плащане – превод по банкова сметка, дебитна или кредитна карта и не направи такова плащане, то за ТК Мебел не възниква задължение за доставка на заявената стока.
 
Срок за доставка
 
Срокът за доставка е посочен в описанието на всеки артикул. Ако Потребителят поръча стоки с различен срок на доставка, то за общ срок на цялата поръчка се счита най-дългият срок на доставка. Срокът за доставка до Потребителя може да бъде удължен със срока, необходим на куриерската фирма да достави Стоките до адреса на Потребителя.
 
Начини за плащане
 
- Плащане при доставка – плащане в брой на представител на ТК Мебел при получаване на стоката или на куриера при доставка с куриерска фирма. При всички случаи за плащането се издава платежен документ.
 
- Плащане с кредитна/дебитна карта през сайта.
 
- Плащане по банков път
 
IBAN BG36BPBI99201049462401
BIC BPBIBGSF
При Банка "Юробанк България" АД
Титуляр „Търговска къща Мебел“ АД
Важно - в основание на превода следва да бъде посочен номерът на поръчката и имената на Потребителя. Номерът на поръчката, Потребителят получава по електронна поща, след като е финализирал поръчката от сайта www.tkmebel.com.
 
За въпроси, свързани с доставката и плащането на продуктите, вижте Общи условия.

 

Получете първи информация за промоции и новини