Доставка и плащане | tkmebel

Доставка и плащане

Начини за доставка
 
1. Доставка с наш транспорт
Предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка в рамките на София–град за всички поръчки, направени през месец март 2023г. в наш магазин или онлайн на сайта www.tkmebel.com. Доставката се извършва в работни дни /вторник-събота/ от 09.00ч. до 18.00ч. според графика на ТК Мебел. За доставка в посочено от клиента време извън графика на ТК Мебел, цената за доставката е 40 лв.
За всички останали населени места извън София-град цената за доставка е 2 лв./км в едната посока, измерено от границите на София-град.
Доставките се извършват на посочен в поръчката адрес до входа на сградата (блока) или вратата на двора, но не и до входната врата на жилището на клиента. Когато не е заплатена услугата Разнос, клиентът съдейства при разтоварването на стоката.
 
2. Доставка с куриерска фирма Еконт или Интерлогистика
Транспортните разходи са за сметка на клиента в зависимост от тарифите на куриерската фирма. Доставката с куриер се уточнява с клиента в зависимост от неговата поръчка. Времето за доставка се уточнява между клиента и куриера.
 
3. Лично получаване на поръчките от нашия склад
Лично получаване на стока се извършва само след потвърждение от страна на ТК Мебел за наличието на поръчката в склада. Работното време на склада с клиенти е от вторник до събота в интервала 09.00 – 18.00 часа.
Адрес на склада:
гр. София, Люлин 4, бул. Панчо Владигеров 1
 
*При посочен непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при създаване на поръчката и невъзможност за комуникация с клиента, поръчката се счита за невалидна и за ТК Мебел не възниква задължение за нейното изпълнение.
*В случай, че Клиентът посочи като начин на плащане – превод по банкова сметка, дебитна или кредитна карта и не направи такова плащане, то за ТК Мебел не възниква задължение за доставка на заявената стока.
 
Срок за доставка
 
Срокът за доставка е посочен в описанието на всеки артикул. Ако Потребителят поръча стоки с различен срок на доставка, то за общ срок на цялата поръчка се счита най-дългият срок на доставка. Срокът за доставка може да бъде удължен със срока, необходим на куриерската фирма да достави Стоките до адреса на клиента.
 
Начини за плащане
 
- Плащане при доставка – плащане в брой на представител на ТК Мебел при получаване на стоката или на куриера при доставка с куриерска фирма. При всички случаи за плащането се издава платежен документ.
 
- Плащане с кредитна/дебитна карта през сайта.
 
- Плащане по банков път
 
IBAN BG36BPBI99201049462401
BIC BPBIBGSF
При Банка "Юробанк България" АД
Титуляр „Търговска къща Мебел“ АД
Важно - в основание на превода следва да бъде посочен номерът на поръчката и имената на Потребителя. Номерът на поръчката, Потребителят получава по електронна поща, след като е финализирал поръчката от сайта www.tkmebel.com.
 
За въпроси, свързани с доставката и плащането на продуктите, вижте Общи условия.

 

Получете първи информация за промоции и новини