Количка

0 артикула
НачалоМарки

Марки

«1»
ИРИМ ЕООД

ИРИМ ЕООД

Ирим е търговска марка с история. Фирмата е създадена през 1990 г. като ЕТ“ Ирим - Иван Иванов“, с предмет на дейност производство и продажба на корпусна мебел. През тези години на развитие марката се утвърждава и заема престижно място на българския пазар. Създаването на нови продукти, непрекъснатото подобряване на системите за качество и отговорност на ръководството са в основата на възхода на мебелна компания ИРИМ. Продуктовата гама се разширява с производството на мека мебел и матраци. Мебелите с марка Ирим са предназначени за хора ценящи практичността, качеството и стилния дизайн. Изделията са разделени в следните групи: обзавеждане на офиси и хотели, кухни, спални, детски стаи и антрета. За всяка група се издават каталози, които улесняват избора на клиенти и търговци. От 2006 година администрацията, производството и складовете на компанията се помещават в собствена новопостроена сграда с обща РЗП над 7000 кв. метра. Закупени са модерни високотехнологични машини и оборудване и са осигурени отлични условия на труд, заплащане и професионално развитие на персонала. В началото на 2010г. фирмата е сертифицирана по Международната Организация по Стандартизация (ISO). Това допълнително допринесе за повишаване конкурентноспособността на фирмата, подобряване на вътрешната организация, както и повишаване на доверието на настоящи и потенциални клиенти, партньори и дистрибутори на мебели.

http://irimbg.com/

продукти
 Мебелна фабрика КОЛОРАДО

Мебелна фабрика КОЛОРАДО

МФ "КОЛОРАДО" като партньор... Решението за съвместна работа заслужава да е основано на факти и професионален опит. Ние вярваме в информирания избор на нашите партньори и споделяме повече за историята, подхода на работа и екипа, за да потърсим заедно посока на успешен бизнес. Нашият опит и увереност са резултат на динамичното ни развитие от 90-те години до днес. Благодарение на предприемачеството и усета за възможностите и потребностите на пазара на мебели, изпълнителният директор на фирмата Благой Ангелов създава и развива името „КОЛОРАДО” от ентусиазма на 6 човека персонал и една производствена линия. 2005 година екипът на МФ “Колорадо” посрещна в собствена фабрика на 18 000 кв.м, с 6000 кв.м застроена площ, функционираща в съответствие със съвременните европейски стандарти на работа. След сериозни инвестиции и внедряване на високотехнологични машини са обособени три основни линни на развитие в производство и продажби: Мека мебел Корпусна мебел Интериорни врати Работейки успешно и в трите сфери, МФ “Колорадо” отговаря на най-често срещаните потребности на крайните клиенти, като чрез качество и обслужване се стреми да съхранява интереса на своите представители и парньори. Нашата мисия... Философията на МФ “Колорадо” е да създаде уют в домовете на всеки свой клиент, предлагайки му качествени и функционални изделия на цени така разумни, че всеки да може да си ги позволи. Нашите ценности и визия... В желанието си за развитие ние разпознаваме и работим с онези професионаилисти, които споделят нашата мисия. Заедно в отговорността си за клиента, намираме общ подход за постигане на високи бизнес резултати. Нашите продуктови решения... МФ “Колорадо” гъвкаво адаптира производството си към променящите се тенденции и изисквания на пазара. Асортиментът ни е фокусиран върху изчистения и функционален дизайн на изделията, който включва: Мека мебел–холови гарнитури, холови ъгли, матраци, кухненски ъгли, трапезни ъгли Корпусна мебел– холови секции, спални комплекти, обзавеждане за детска стая, кухни, легла с ракла, трапезни, холни и кухненски маси, портманта, бюра, шкафове за обувки, тв шкафчета и други Интериорни врати– фурнировани, крафтмастер както и по индивидуални запитвания и проекти.

http://www.kolorado.bg/

продукти
Мебели и матраци Голд Аполо

Мебели и матраци Голд Аполо

Мебели и Матраци GOLD-APOLO е 100% частно българско предприятие с основна дейност производство на корпусни мебели, мека мебел и матраци. Намира се в град Русе, на брега на река Дунав. Градът е известен с традиции в мебелното производство, датиращи от 20 век. Собственик на мебелна фабрика GOLD-APOLO е "ГОЛД–АПОЛО" ООД. Продуктовата листа на Мебели и Матраци Gold-Apolo е широка и разнообразна, като непрекъснато се обогатява с нови модели мебели. Моделите мебели са със съвременен дизайн – функционални, удобни, ергономични, практични, произведени от екологични материали и с високо качество. Предлага се комплексно и модулно обзавеждане на дома – дневни, трапезарии, спални, детски стаи, кухни, мебели за антре, мебели за обзавеждане на офиси и хотели. Фирмата предлага корпусни мебели от ЛПДЧ с ABS кантове, варианти с МДФ профили; - канапета, холови гарнитури, тапицирани мебели – тапицирани с еко-кожа или текстилни дамаски; разтегателни легла за спалня, еднолицеви и двулицеви матраци.

http://gold-apolo.bg/

продукти
ЕВРОМАР КОМ

ЕВРОМАР КОМ

ЕВРОМАР КОМ е българо-полско дружество основано през 2004г. Основен предмет на дейност - внос на мебели за дома: мебели за кухня, детска стая, спалня, мебели за офис. От самото си създаване дружеството предлага на българския пазар качествени мебели за дома на разумни цени. Понастоящем ЕВРОМАР КОМ е предпочитан доставчик на мебели на най-големите мебелни вериги в България. Ние сме основен вносител за България на марката мебели „Black Red White", Освен това предлагаме внос на мебели за дома и офиса от Украйна, Китай и българско производство, като селекцията е направена основно на базата на добри цени и възможности за поддържане на мебелите на склад. Разполагаме с 5 камиона с тонаж от 6,5 до 20 т., които ни дават възможност да бъдем мобилни в доставките на обзавеждането и нашите клиенти да не Чакат дълго заявената стока.

http://euromarcom.info/

продукти
Мебелна фабрика ДИМОВ

Мебелна фабрика ДИМОВ

Производство на корпусна и мека мебел, като по-голям дял заема корпусната, а меката мебел се предлага предимно в собствените магазини на фирмата. Цех „корпусна мебел” изготвя широк спектър от изделия - мебели за бита, офис и хотелско обзавеждане, като мебелна фабрика „Димов” се е специализирала в производството на спални комплекти. Продукцията на фабриката се отличава най-вече с неповторим дизайн и собствен стил - плод на съвместната работа на фирмения дизайнерски и конструктивен отдел.

http://mebelidimov.com

продукти
Мебели Ларди

Мебели Ларди

Производство на мебели за дома. Холни секции. Спални. Кухненско, детско и хотелско обзавеждане. На високо качество и ниски цени.

http://lardibg.com/

продукти
"Руди-Ан" гр.Варна

"Руди-Ан" гр.Варна

Фирма „Руди-Ан” ЕООД е създадена през 1994 г. с цел производство и търговия на тапицирана (мека) мебел. През годините се утвърждаваме напазара със свой собствен дизайн и функционалност на произведените мебели. През март 2007 г. производството ни се премести в нова, модерна фабрика, отговаряща на всички европейски критерии и изисквания. Това доведе до създаване на по-добри условия за работа, повишаване на качеството и намаляване на времето за производство. Производството се осъществява с нови модерни машини, част от които роботизирани. Дървеният материал, влаган в изделията се изсушава и обезпаразитява в нов вид сушилни с голямо бързодействие. Новата база дава по-големи възможности за проектиране и изработка на все по-нови и нови модели, отговарящи на пазарното търсене и определящи се от него. Силата ни е в съчетаването на няколко показателя в произведените продукти, а именно: - надеждност - дизайн, отговарящ на изискванията на клиентите ни - функционалност – повечето модели са трансформиращи се в спални, т.е. удобни за постоянно ползване и почивка. Разтегателните механизми са 21 вида и непрекъснато се разработват нови и нови. Към настоящият момент произвеждаме над 100 модела като дизайн, с над 300 артикула. Обзавели сме над 300 хотела, над 250 заведения и хиляди домове. Дългогодишният опит и създадената организация ни дават възможност да предложим един изключително добър продукт при конкурентни цени, но не за сметка на качеството.

http://rudi-an.com/

продукти
Интер Керамик

Интер Керамик

Продуктите с марка Интер Керамик осигуряват усещане за елегантност на вашата кухня и баня. Артикулите ни са практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя, а голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на всеки да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места. Ние търсим и оценяваме нуждите и идеите на нашите клиенти. Високото качество на нашите продукти и надеждността на нашата концепция за търговия гарантира удовлетворение на клиентите ни. Непрекъснато обновяване, разширяване и повишаване качеството на продуктовата гама, ни правят конкурентно способни и атрактивни в нашия пазарен дял. Ние сме отворени към нови идеи за работа, зачитаме индивидуалността и се съобразяваме с конкретните изисквания на клиентите ни. От 2010г. марката Интер Керамик се предлага и на чуждестранния пазар: Сърбия, Македония, Гърция, Румъния, Хърватия.

http://www.interceramicbg.com/

продукти
Magniflex

Magniflex

Преди повече от 50 години Джулиано Магни създава своя първи матрак в малка стая в дома си в Прато, Италия. Днес Magniflex e водеща италианска марка, позната в цял свят и един от най-големите производители на матраци в Европа. Матраци Magniflex могат да бъдат намерени в над 60 страни, включително Япония, САЩ и Обединените Арабски Емирства. Тайната на успеха на Magniflex днес е същата, както и преди половин век и се крие в съчетаване на високотехнологични съвременни материали и италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил. Представителството на Magniflex в Югоизточна Европа отваря врати през 2004 г. и днес продуктите на компанията се предлагат в България, Румъния, Гърция и Македония. Грижата за околната среда стои в основата на стратегията на растежа на Magniflex, като компанията допринася активно за опазването на природните ресурси на планетата чрез използването на екологично чисти материали и утвърждаването на практики, насърчаващи устойчивото прозиводство.

http://magniflex.bg/

продукти
ТЕД-БЕД ЕАД

ТЕД-БЕД ЕАД

Фабрика TED Dream Places, разположена на площ 22.000 кв.м., е една от най-модерните и най-големи на континента. Производители от Германия, Гърция, Швеция, както и членовете на Европейската комисия посетили базата, признават, че българският производител е надскочил конкурентите си по отношение организация, технологично оборудване и качество на произвеждания продукт. 1995 – стартира производството на матраци 2000 – построява се първата фабрика за матраци, която се простира на 6000 кв.м. площ, с високотохнологично и съвременно оборудване на водещи производители в матрачната индустрия. 2001 – стартира производство на пружинни пакети тип БОНЕЛ. Оборудването е произведено от световните лидери FIDES – Италия и Remex, Швейцария. Благодарение на тази инвестиция се повишава качеството, разширява се продуктовата гама с цел задоволяване на индивидуалните потребности на клиентите по отношение на комфорта. 2005 –стартира производството на пружинни пакети от индивидуално пакетирани пружини тип “pocket spring units”. Всяка една пружинка е пакетирана поотделно в джобче от нетъкан текстил, а всички пружинки са съединени посредством 100% еластична връзка. До края на 2006 г. компанията се превръща в най-големия производител на пружинни пакети на Балканския полуостров. 2006 – фирмата внедрява най-новата технология за производство и пакетиране на матраци – Roll Packed, както и първата в България, която предлага висококачествен пружинен матрак в удобна опаковка на руло. 2008 – завършване на новата фабрика, разположена на 22.000 кв.м. ръзгърната покрита площ и оборудвана с най-модерните машини и технологии в индустрията. С размера и създадената технологична организация, тя се превръща в една от водещите фабрики в Европа. 2009 – спечелен е най-големия проект за машинно оборудване и фабриката е допълнително обновена, като се разширява производствения капацитет. ТЕД създава нов бранд, който ще покори сърцата на хората от цял свят.

http://ted.bg

продукти
ПЕНТОП ЕООД

ПЕНТОП ЕООД

Фирма „Пентоп” е създаздена през 1990г. Специализира се в производство на маси, столове и легла от парен бук. Производството непрекъснато се разширява. Нашата продукция е позната на пазара в цялата страна.Чрез прилагането на нови технологии и поддържане на висока организация и непрекъснато подобряване на качеството, целим по-голям пазарен дял и по-добри икономически резултати. При нас ще намерите богато разнообразие на различни видове столове, маси и легла. Продуктите, които ние предлагаме напълно отговарят на вкуса на всеки наш клиент. Мебелите на „Пентоп” са гаранция за високо качество и разумни цени.

http://www.pentop-bg.com/

продукти
Мебели КАМБО

Мебели КАМБО

Матраци “Класик” се предлагат на българския пазар от 1996 година. Ние сме фокусирани върху нуждите на потребителя,преди всичко на неговия здрав и спокоен сън, на неговата почивка и възстановяване. Естественото продължение на тази философия е голямото разнообразие на произвежданите от нас матраци, чиято обединяваща цел е осигуряване на комфорт и удобство за дълго време. Ние от матраци “Класик” се придържаме към високо качество,иновативно развитие и взискателен дизайн на всички наши продукти за спалнята. Те са нашето обещание за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.

http://kambo-shop.com/

продукти
Блян

Блян

Матраци Блян е българска марка, позиционирана устойчиво на пазара през последните 20 години, която Ви дава възможност да закупите високо-качествени продукти за спалнята на достъпни и справедливи цени. Глоуб Индъстрис ЕООД (фирмата, притежаваща търговска марка Блян) е производител на първите двулицеви пружинени матраци създадени в България. Присъстват на пазара от 1994 г., произвеждани първоначално под името DREAMS. Производството на матраците се извършва по нова технология без лепила, като по този начин се елиминира всяка остатъчна миризма. Технологията е първа по рода си в страната и е много подходяща за бебета, деца и хора с алергии. Основен продукт в производството на нашите матраци е 3D-профилираният пенополиуретан, произведен по 100% без отпадна технология. Чрез различни комбинации на плътност, твърдост и подреждане на слоевете постигаме естествен пружиниращ ефект и максимална приветливост между слоевете.

http://blian.bg/

продукти
Матраци ВИКИ

Матраци ВИКИ

Фирмата е създадена през 2001г. Като основна дейност е производството на пружинен пакет "Бонел". От 2004г. започва производство на матраци – еднолицеви и двулицеви матраци с високо качество.

http://matraciviki.com

продукти
Складова техника Горна Оряховица

Складова техника Горна Оряховица

СКЛАДОВА ТЕХНИКА АД е фирма с частен капитал и предмет на дейност проектиране, производство, търговия, монтаж и сервиз на складово оборудване, подемно-транспортна техника и уреди за бита. СКЛАДОВА ТЕХНИКА АД поддържа реномето си на сериозен Европейски производител посредством висок професионализъм, ангажираност към изискванията на клиентите и непрекъснато усъвършенстване и обновяване на продуктовите линии.

http://st-bg.com

продукти
ИНТЕРИОР И

ИНТЕРИОР И

На Вашето внимание предлагаме колекцията си от материали за мебелната промишленост. Имаме честта да бъдем партньори на водещи европейски производители, чиито продукти са символ на изключително качество и надеждност. От 1992 година се стараем да бъдем полезни на производителите, предоставяйки им предимствата от използването на най-новите и качествени продукти в бранша. Като поддържаме големи наличности и предлагаме бързо всички новости, ние считаме, че създаваме условия за бързо и успешно внедряване на българския пазар на всичко онова, което и най-взискателният клиент може да си пожелае.

http://interior-i.bg/

продукти
Матраци PARADISE

Матраци PARADISE

Матраци PARADISE са произведени от висококачествени и екологично чисти материали, които гарантират спокоен и здравословен сън. Всички модели са произведени с най-модерни линии машини от световно известни фирми. Стремежът на фирмата е насочен към постигане на по-високо качество, като се прилагат всички нововъведения в производството на матраци по света. Матраци PARADISE са на българския пазар от 2001 година и вече са завоювали големи пазарни позиции в цяла България. Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна и покрива градове като София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Благоевград и други. Ние МОЖЕМ да сбъднем Вашите желания и мечти за удобство и комфорт.

http://matraciparadise.com/

продукти
BITTEL

BITTEL

"Биттел" ЕООД е водеща българска фирма, специализирана във внос, търговия на едро и дребно, интернет търговия и експорт. Основна част във фирменото портфолио заемат следните категории стоки: климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, IT продукти, мебели за офиса и дома, канцеларски материали и ученически пособия.

http://www.bittel.bg/

продукти
Лекс Груп АД

Лекс Груп АД

Най-голямата гама кухненски уреди за вграждане

http://eurolux.bg/index.html

продукти
Интериор 46

Интериор 46

Ние сме един от водещите и най-модерни производители на корпуснa мебел за България.

http://www.interior46.com/

продукти
Ивел Продукт ЕООД

Ивел Продукт ЕООД

„Ивел продукт’’ ЕООД започва своята дейност през 2004 г. с производство на маси от стъкло и корпусна мебел. През годините фирмата се развива ,усъвършенства и разширява дейността си с производство и на мека мебел. Мебелите,които проектираме и произвеждаме са предназначени за домове, офиси , хотели,заведения,както за детски градини и училища и са в крак не само с модните тенденции в обзавеждането, но и със съвременните технологии на производство. Производствената база ,с която разполагаме е с площ от 5000кв.м. Екипът ни от образовани и обучени кадри , гарантира високо качество, функционалност, удобство и модерен дизайн на мебелите.Ние отговаряме на всички изисквания на нашите клиенти като изпълняваме индивидуални проекти и цялостни интериорни решения. Фирмата има добре изградена дистрибуторска мрежа в южна България и столицата. През годините сме изградили коректни и лоялни взаимоотношения със своите клиенти и партньори,защото сме уверени че това е ключът към успеха за всеки един бизнес.

http://ivelproduct.com/

продукти
ЗЕНИТ ГРУП

ЗЕНИТ ГРУП

Зенит Груп е млада фирма, като стопанска единица започва през 2005 г., но по методите и начина на работа не отстъпва на фирмите в бранша с по-дълга история. Основната дейност на фирмата е проектиране и производство на мебели. В Зенит Груп по много успешен начин се съчетават познанията и уменията на стари родови майстори в производството и търговията на мебели със съвременна методика на работа и модерен начин на мислене. Зенит Груп е бързо развиваща се фирма с голяма търговска мрежа в цялата страна и чужбина. Всеки сезон фирмата радва своите клиенти с нови иновативни модели и приложения съобразени с характера, потребностите и изискванията на клиентите, независимо дали става въпрос за обзавеждане на домове, офиси, хотели, заведения и др. Зад всяко изделие произведено в Зенит Груп стои модерен дизайн изпълнен с висококачествени материали със завидно майсторство и огромно желание. За да задоволи нуждите на пазара и своите клиенти Зенит Груп постоянно увеличава своите производствени мощности. Изделията на фирмата се характеризират с удобство, комфорт, модерна линия и дълъг живот на експлоатация.

http://www.zenitgroup.com/

продукти
ЛЕТИЦИЯ МЕБЕЛ

ЛЕТИЦИЯ МЕБЕЛ

Фирма "Летиция Мебел ООД" e частна българска мебелна компания, която започва своята активна дейност през далечната 1993 г в град Монтана, като специализирано в производството на мека мебел дружество. Нашата фирма непрекъснато се стреми да се развива и разраства , като се откроява с коректност, професионализъм и голямо разнообразие от продукти с актуален дизайн . Вече няколко години работим успешно с германски специалисти, които в комбинация с висококачествени материали и добре обучен екип от професионалисти подобряват удобството и качеството на произвежданите от нас мебели. Целта ни е да създадем постоянни партньори, както и да печелим доверието на нови мебелни магазини, архитекти , проектанти и дизайнери. Действията и намеренията на фирмата са насочени към постоянното разработване на нови модели мека мебел за дома, офиса и хотела , които успешно да задоволяват потребителското търсене и нужди на пазара.

http://leticia-mebel.com/

продукти
Мебели ИВВЕКС

Мебели ИВВЕКС

Началото е поставено през 1990г. с ЕТ ”Иввекс”, която започва дейността си с продажба на мебели. През 1997г. фирмата се специализира в производството на мека мебел, започва да произвежда собствени модели, с които да налага свой стил и да завоюва пазарното пространство. Фирмата има над 80 дистрибутора със 120 магазина, които предлагат продукцията и в цялата България.

http://www.mebeli-ivveks.com

продукти
ЕМИЛЯНО МЕБЕЛ

ЕМИЛЯНО МЕБЕЛ

Емиляно Мебел е основана през 2002г. и е изцяло българска фирма съсредоточена в производство на мека мебел. През годините фирмата се разраства доста динамично, като непрекъснато инвестира в техника, подобряване производствения процес и увеличаване на капацитета с цел разширяване на дистрибуторската си мрежа. По проект от 2007г. фирмата разработва и внедрява система за управление на качеството, а през 2010г. успешно се сертифицира по изискванията на стандарта ISO 9001:2008 , като системата допринася изключително за повишаването на конкурентността, подобряване на вътрешната организация и повишаването на доверието на нашите клиенти. През 2009г. Емиляно Мебел започва изграждането на нова производствена база и към момента разполага със собствена производствена площ от 3500 кв. м. Здравината и комфорта са определящи при изработката на нашите продукти.

http://emilyanomebel.com/

продукти
BELLANOTTE

BELLANOTTE

Матраци BellaNotte предлага висококачествени продукти в резултат от много продължителни проучвания и тестове. Продуктите и пртопитите на моделите са разработени от италиански технолози и дизайнери. Оптимизираните производствени процеси, както и най-модерното технологично оборудване, с което разполага компанията позволява гъвкавост и бързина на доставките. Лесната адаптивност към малки и специални поръчки е високо-ценена от всеки клиент. В основата на успеха и качество стоят непрекъснатото осъвременяване на знанията на пазара и материали, задълбочени изследвания на нови решения и постоянно усъвършенстване на производствените методи.

http://www.bellanotte.bg/bg

продукти
iSleep

iSleep

Висококачествени матраци и аксесоари за сън,

произведени във водещи фабрики в Италия и Португалия. Съвършено качество на достъпна цена!

https://isleep.bg

продукти