Количка

0 артикула

Избери по

Блян

Филтри
Блян

Блян

Матраци Блян е българска марка, позиционирана устойчиво на пазара през последните 20 години, която Ви дава възможност да закупите високо-качествени продукти за спалнята на достъпни и справедливи цени. Глоуб Индъстрис ЕООД (фирмата, притежаваща търговска марка Блян) е производител на първите двулицеви пружинени матраци създадени в България. Присъстват на пазара от 1994 г., произвеждани първоначално под името DREAMS. Производството на матраците се извършва по нова технология без лепила, като по този начин се елиминира всяка остатъчна миризма. Технологията е първа по рода си в страната и е много подходяща за бебета, деца и хора с алергии. Основен продукт в производството на нашите матраци е 3D-профилираният пенополиуретан, произведен по 100% без отпадна технология. Чрез различни комбинации на плътност, твърдост и подреждане на слоевете постигаме естествен пружиниращ ефект и максимална приветливост между слоевете.

2

продукти

Продукти

ЗЕРО ПРОФИЛ

Практично предложение, което успешно съчетава добро качество на ниска цена, е матрак "Зеро профил" от новата серия на фирма "Блян".
Моделът се характеризира с опростена конструкция от висококачествена пяна с отворена клетъчна структура, която позволява на матракът да диша и същевременно с това да се проветрява непрестанно, като ви осигурява здравословна среда за спокоен сън.
Матрак "Зеро профил" е двулицев модел и употребата му изисква наличието на подматрачна рамка. Като двустранен, матракът има две лица с напълно симетрична сърцевина, което позволява неговото обръщане за равномерно натоварване на двете страни.
Допълнително предимство на матрак "Зеро профил" е калъфът с цип, който позволява лесното сваляне и изпиране на дамаската за поддържането на чиста и хигиенна среда.

Натоварване на единичен размер - до 80 кг.

Твърдост - средна

Височина: 18см.
Гаранция: 2 години.

Цена:177.00лв.

КОМФОРТ БАЛАНС

Едно интересно предложение от матраци Блян е модел Комфорт баланс. BodyCare пяна е широко използвана в производството на матраци, като също така намира приложение и в редица други области, благодарение на качествата си като устойчивост на натоварване, негоримост, шумоизолация. Специфичното при модела е многослойната конструкция на ядрото – комбинация от полиуретанови пластове с различна структура и плътност, без да е използвано лепило за съединяването им. По този начин се създава пружиниращ ефект и то без наличието на истински пружини, като също така се подобрява и вентилацията в сърцевината.

 

 Допълнително предимство на модела е фактът, че е двусезонен. Външният калъф от висококачествен текстил е подплатен различно в зависимост от нуждите на тялото в студено и топло време – от зимната страна има вълна и полиестер, а от лятната – памук и полиестер. За още по-голямо удобство и релаксация на мускулатурата от лятната страна е разположен допълнителен профилиран слой от полиуретан, който е обърнат нагоре, като по този начин се постига своеобразен масажиращ ефект.

Използвани материали:
1. База от BodyCare пяна с висока плътност и повишена твърдост
2. Два слоя 3D-профилирана полиуретанова HR пяна
3. 3D-лента, осигуряваща по-добра циркулация на въздуха
4. Вътрешен памучен калъф
5. Полиуретаново фолио
6. Калъф с цип от висококачествен текстил, прошит с обемна вата и полиуретаново фолио

Гаранция: 7 години.

Доставка: при наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 15 работни дни.

Цена:240.00лв.
Страница 1 от 1
«1»