Количка

0 артикула

Избери по

ТЕД-БЕД ЕАД

Филтри
ТЕД-БЕД ЕАД

ТЕД-БЕД ЕАД

Фабрика TED Dream Places, разположена на площ 22.000 кв.м., е една от най-модерните и най-големи на континента. Производители от Германия, Гърция, Швеция, както и членовете на Европейската комисия посетили базата, признават, че българският производител е надскочил конкурентите си по отношение организация, технологично оборудване и качество на произвеждания продукт. 1995 – стартира производството на матраци 2000 – построява се първата фабрика за матраци, която се простира на 6000 кв.м. площ, с високотохнологично и съвременно оборудване на водещи производители в матрачната индустрия. 2001 – стартира производство на пружинни пакети тип БОНЕЛ. Оборудването е произведено от световните лидери FIDES – Италия и Remex, Швейцария. Благодарение на тази инвестиция се повишава качеството, разширява се продуктовата гама с цел задоволяване на индивидуалните потребности на клиентите по отношение на комфорта. 2005 –стартира производството на пружинни пакети от индивидуално пакетирани пружини тип “pocket spring units”. Всяка една пружинка е пакетирана поотделно в джобче от нетъкан текстил, а всички пружинки са съединени посредством 100% еластична връзка. До края на 2006 г. компанията се превръща в най-големия производител на пружинни пакети на Балканския полуостров. 2006 – фирмата внедрява най-новата технология за производство и пакетиране на матраци – Roll Packed, както и първата в България, която предлага висококачествен пружинен матрак в удобна опаковка на руло. 2008 – завършване на новата фабрика, разположена на 22.000 кв.м. ръзгърната покрита площ и оборудвана с най-модерните машини и технологии в индустрията. С размера и създадената технологична организация, тя се превръща в една от водещите фабрики в Европа. 2009 – спечелен е най-големия проект за машинно оборудване и фабриката е допълнително обновена, като се разширява производствения капацитет. ТЕД създава нов бранд, който ще покори сърцата на хората от цял свят.

10

продукти

Продукти

АЛМАРИ

Специалният профил със сърцевината от високоеластична пяна разпределя равномерно тежестта и позволява свободното движение на въздух.

Отворената клетъчна структура на AquaMemory пяна нежно обгръща извивките на тялото и омекотява напрежението.

Матракът е обвит с калъф от висококачествен текстил с памучни и бамбукови нишки, TED Bаlance, с допълнително антистатично третиране за анти-стрес ефект.   

Гаранция - 8 год.

Височина - 25 см.

 

Цена:454.00лв.

АДЕОНА

Eднолицев матрак с отличен комфорт, разработен с иновативната AirFlex технология.

Профилираната повърхност създава приятен за кожата масажиращ ефект като едновременно осигурява стабилна поддръжка на тялото. Висококачественият тъкан текстил е прошит с бленд от мемори пух и влакна – приятен обем и мекота непосредствено до Вашето тяло.  

Гаранция - 3 год.

Височина - 19 см.
 

Цена:192.00лв.

АРМИДА

Мултифункционален еднолицев матрак с двуслойно ядро от профилирана пяна. Възможността за обръщане и отделно ползване на горния панел дава 3 различни конфигурации на модела. AirFlex технология и множеството вентилационни канали по профила на пяната осигуряват циркулация на въздух и добра терморегулация през цялата нощ.

Калъф с лице от висококачествен текстил TED Balance е лесно свалим и с възможност за изпиране.

Гаранция: 5 год.

Височина - 23 см.

Цена:256.00лв.

ФАВОРИТ НОВА ОРТОПЕДИК

Нежна, профилирана сърцевина за любителите на AirFlex технология, която се наглася спрямо силуета на спящия и осигурява правилната поддръжка.

Отворената клетъчна структура на високоеластичната пяна позволява движението на въздух и предотвратява прекомерно затопляне.

Ядро  с 7 зонова мултипокет пружинна система, полиуретанова Боди-кеър пяна.

Луксозният текстил TED Balance със слой мемори осигуряват нежност и мекота при допир.

Гаранция -10год.

Височина -20 см.

 

Цена:319.00лв.

НОРД СТАР

Интелигентна I-Spring Super Comfort технология с цели 2000 опорни точки и впечатляваща височина създава несравнимо чувство за добра опора и свобода на движението, а слой кокос допринася за повече стабилност на конструкцията.

Вграденият топер от обогатена пяна с растително масло от нероли, ергономичен слой латекс и нанопружинки, позволява да регулирате твърдостта на матрака според собственото си усещане за удобство.

Луксозният текстил BioRhythm, обработен с минерали по специална формула, се грижи за Вашето биоритмично равновесие и здравословен сън, с вълна и памук, за летен и зимен комфорт.

Гаранция - 10 год.

Височина - 35 см

Цена:1,337.00лв.

ФАВОРИТ НОВА

Практичен и удобен – най-продаваният модел в този клас матраци, чиято конструкция е отличена със 100 точки за качество от независимата лаборатория LGA, Германия.

Над 400 независими мултипокет пружинки на кв.м. реагират на всяко движение, без да го пренасят върху съседни точки. Слой мемори, прошит в луксозния текстил TED Balance с антистатично третиране, внася допълнителен комфорт и мекота до тялото.
 

Гаранция - 10 год.

Височина - 20 см.

Цена:292.00лв.

АМАЛТЕА

Иновативната AirFlex технология на силуетно проектираното ядро от редуващи се високоеластични пяни осигурява необходимата опора, без съпротивление и натиск.

Специално подбраната AmbraFoam пяна с кехлибар спомага за по-добър и спокоен сън. Кехлибарът е естествено антистрес и антитоксично средство, стимулиращо нервната система и действащо благотворно на редица състояния.

Луксозен калъф с текстил BioRhythm благоприятства биоритмичното равновесие на организма, а прошивката с вълна и памук осигурява комфорт през всеки сезон.

Гаранция - 10 год

Височина - 25 см.

Цена:804.00лв.

Топ матрак ТОП НОВА

Уникално удобство, което ще подобри комфорта на всеки матрак.

Обемно ядро от AquaMemory пяна нежно обгръща тялото, а изпълнените с въздух клетки създават усещането, че се носите в облак.

Калъфът от луксозен текстил TED Balance, с бамбукови и памучни нишки, антистатично третиране и абсорбиращи свойства, e изключително деликатен към кожата.  

Гаранция - 5 год.

Височина - 7 см.


 

Цена:178.00лв.

ФАВОРИТ НОВА

Еднолицевият модел Фаворит комбинира най-добрата система за спане - мултипокет със стабилна дървена рамка.

Пружинките се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака.

Матракът е луксозно завършен с висококачествен текстил TED Balance с бамбукови нишки, със слой мемори пяна, която елиминира напрежението по време на сън.

Гаранция - 5 год.

Височина - 23 см.

 

Цена:285.00лв.

АВА

Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото.

Обемна прошивка омекотява съпротивлението.

Мемори частиците в нея бързо възстановяват формата си, за да се наслаждавате на винаги гладка и нежна повърхност.

Гаранция - 5 год.

Височина - 21 см.

Цена:182.00лв.
Страница 1 от 1
«1»