Количка

0 артикула

Избери по

ТЕД-БЕД ЕАД

Филтри
ТЕД-БЕД ЕАД

ТЕД-БЕД ЕАД

Фабрика TED Dream Places, разположена на площ 22.000 кв.м., е една от най-модерните и най-големи на континента. Производители от Германия, Гърция, Швеция, както и членовете на Европейската комисия посетили базата, признават, че българският производител е надскочил конкурентите си по отношение организация, технологично оборудване и качество на произвеждания продукт. 1995 – стартира производството на матраци 2000 – построява се първата фабрика за матраци, която се простира на 6000 кв.м. площ, с високотохнологично и съвременно оборудване на водещи производители в матрачната индустрия. 2001 – стартира производство на пружинни пакети тип БОНЕЛ. Оборудването е произведено от световните лидери FIDES – Италия и Remex, Швейцария. Благодарение на тази инвестиция се повишава качеството, разширява се продуктовата гама с цел задоволяване на индивидуалните потребности на клиентите по отношение на комфорта. 2005 –стартира производството на пружинни пакети от индивидуално пакетирани пружини тип “pocket spring units”. Всяка една пружинка е пакетирана поотделно в джобче от нетъкан текстил, а всички пружинки са съединени посредством 100% еластична връзка. До края на 2006 г. компанията се превръща в най-големия производител на пружинни пакети на Балканския полуостров. 2006 – фирмата внедрява най-новата технология за производство и пакетиране на матраци – Roll Packed, както и първата в България, която предлага висококачествен пружинен матрак в удобна опаковка на руло. 2008 – завършване на новата фабрика, разположена на 22.000 кв.м. ръзгърната покрита площ и оборудвана с най-модерните машини и технологии в индустрията. С размера и създадената технологична организация, тя се превръща в една от водещите фабрики в Европа. 2009 – спечелен е най-големия проект за машинно оборудване и фабриката е допълнително обновена, като се разширява производствения капацитет. ТЕД създава нов бранд, който ще покори сърцата на хората от цял свят.

5

продукти

Продукти

АРМИДА

Мултифункционален еднолицев матрак с двуслойно ядро от профилирана пяна. Възможността за обръщане и отделно ползване на горния панел дава 3 различни конфигурации на модела. AirFlex технология и множеството вентилационни канали по профила на пяната осигуряват циркулация на въздух и добра терморегулация през цялата нощ.

Калъф с лице от висококачествен текстил TED Balance е лесно свалим и с възможност за изпиране.

Гаранция: 5 год.

Височина - 23 см.

Цена:318.00лв.

ФАВОРИТ НОВА ОРТОПЕДИК

Нежна, профилирана сърцевина за любителите на AirFlex технология, която се наглася спрямо силуета на спящия и осигурява правилната поддръжка.

Отворената клетъчна структура на високоеластичната пяна позволява движението на въздух и предотвратява прекомерно затопляне.

Ядро  с 7 зонова мултипокет пружинна система, полиуретанова Боди-кеър пяна.

Луксозният текстил TED Balance със слой мемори осигуряват нежност и мекота при допир.

Гаранция -10год.

Височина -20 см.

 

Цена:381.00лв.

НОРД СТАР

Интелигентна I-Spring Super Comfort технология с цели 2000 опорни точки и впечатляваща височина създава несравнимо чувство за добра опора и свобода на движението, а слой кокос допринася за повече стабилност на конструкцията.

Вграденият топер от обогатена пяна с растително масло от нероли, ергономичен слой латекс и нанопружинки, позволява да регулирате твърдостта на матрака според собственото си усещане за удобство.

Луксозният текстил BioRhythm, обработен с минерали по специална формула, се грижи за Вашето биоритмично равновесие и здравословен сън, с вълна и памук, за летен и зимен комфорт.

Гаранция - 10 год.

Височина - 35 см

Цена:1,616.00лв.

ФАВОРИТ НОВА

Еднолицевият модел Фаворит комбинира най-добрата система за спане - мултипокет със стабилна дървена рамка.

Пружинките се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака.

Матракът е луксозно завършен с висококачествен текстил TED Balance с бамбукови нишки, със слой мемори пяна, която елиминира напрежението по време на сън.

Гаранция - 5 год.

Височина - 23 см.

 

Цена:381.00лв.

АВА

Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото.

Обемна прошивка омекотява съпротивлението.

Мемори частиците в нея бързо възстановяват формата си, за да се наслаждавате на винаги гладка и нежна повърхност.

Гаранция - 5 год.

Височина - 21 см.

Цена:216.00лв.
Страница 1 от 1
«1»