Количка

0 артикула

Избери по

Матраци PARADISE

Филтри
Матраци PARADISE

Матраци PARADISE

Матраци PARADISE са произведени от висококачествени и екологично чисти материали, които гарантират спокоен и здравословен сън. Всички модели са произведени с най-модерни линии машини от световно известни фирми. Стремежът на фирмата е насочен към постигане на по-високо качество, като се прилагат всички нововъведения в производството на матраци по света. Матраци PARADISE са на българския пазар от 2001 година и вече са завоювали големи пазарни позиции в цяла България. Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна и покрива градове като София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Благоевград и други. Ние МОЖЕМ да сбъднем Вашите желания и мечти за удобство и комфорт.

6

продукти

Продукти

ДИОНА

Двулицев матрак Diona

Ядрото на матрак Diona е изградено от ND пяна, която е еластична и неподатлива на деформация. За повече мекота и удобство от едната страна е добавен слой мемори пяна, който реагира на топлината на тялото и следва извивките му, като по този начин спомага за премахването на натрупаното напрежение в мускулите.  Калъфа е съставен от висококачествена капитонирана дамаска с цип за по-лесна поддръжка и почистване и има 3D дишаща лента
Съчетанието от висококачествени материали осигурява комфорт и удобство на тялото през цялата нощ.

 

Височина: 20 см.

Избор на различно усещане за мекота
Гаранция: 10 години.

Цена:439.00лв.

ДИОНА

Модел Диона Еднолицев NEW е изключително комфортен матрак с изчистена визия. Има ядро от еластична пяна и слой Memory пяна. Високотехнологичната Memory пяна реагира на топлината на тялото и заема формата на неговите извивки, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане като същевременно разпределя равномерно натиска му по повърхността на матрака. Ако поставите ръката си върху нея, тя ще остави ”отпечатък”, който ще се запази и след като вдигнете ръката си. Предлага се с висококачествен текстил, който има антибактериална обработка, а допълнителния слой Memory пяна в прошивката засилва усещането за мекота и комфорт. Модел Диона Еднолицев NEW има вградена рамка от иглолистен материал, което осигурява по-добра вентилация и циркулация на въздух в матрака.

Състав на матрака: висококачествен капитониран текстил с антибактериална обработка, Memory пяна в прошивката, Memory пяна, еластична пяна, рамка от иглолистен материал

Цена:398.00лв.

АМЕТИСТ

Матрак Аметист  съчетава елегантна визия и уникално усещане за комфорт.

Ядрото е изградено от Pocket System, индивидуално опаковани пружини независими една от друга, със 7 зони на твърдост. За по добра опора на тялото пружинките са по-твърди в областта на кръста и по-меки в областта на раменете.
От двете страни на матрака над пружинното ядро е разположен слой HD пяна / Hight Density Foam/ пяна с висока еластичност и плътност, която не подлежи на деформация, подпомага отпускането на мускулите и подобрява кръвообращението.

За допълнителен комфорт и мекота от едната страна е разположен и профилиран слой от 3,5 см. Memory Foam, която поема извивките на тялото, без да оказва напрежение или обратен натиск. Моделът съчетава две страни с различна твърдост и комфорт.

Уникалната дамаска „Аметист“, от която идва и името на матракът, е с борд от плюш обработен с безшевна ултразвукова технология за по добра вентилация на продукта.

Мемори пяна: 3,5 см от едната страна . Височина на матрака - 22 см.

Цена за нестандартни размери: важи цената на следващия по големина размер.


Гаранция: 16 години.

Доставка: при наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 4-10 работни дни.

Цена:678.00лв.

ПЕРЛА

Модел Perla е еднолицев матрак с марка Paradise и като такъв той притежава вградена подматрачна рамка с ламели. Рамката спомага за добрата въздухопропускливост към вътрешността на матрака и за цялостната устойчивост и здравина при натоварване.


Самата сърцевина е изградена от пенополиуретан с висока плътност, разпенен на водна основа. Твърдостта на ядрото, както и издръжливостта на подматрачната рамка осигуряват правилното разпределение на тежестта по повърхността на матрака като придържа гръбнака в естествена позиция. По този начин се отпуска мускулатурата, освобождава се натрупаното напрежение и се спомага доброто кръвообращение.


Над ядрото е използван нетъкан текстил Spunbond, последван от тънък пласт дунапрен и в непосредствен контакт с тялото е висококачествената плетена дамска, прошита от мебелна силиконизирана вата.


За употребата на матрак Perla не е необходима отделна подматрачна рамка.


Цена за нестандартни размери: важи цената на следващия по големина размер.

Гаранция: 5 години.

Доставка: при наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 4-10 работни дни.

Цена:279.00лв.

матрак PERLA кокос

Практично предложение от стандартната серия на Paradise, което се характеризира с добра носимоспособност и е подходящо за по-големи натоварвания. Ядрото е изградено от пенополиуретан с висока плътност и еластичност, който спомага за правилното положение на гръбначния стълб. Високата ортопедичност на модела се гарантира от наличието на вложка от естествен кокос, която е от двете страни на ядрото. 

От двете страни на полиуретановото ядро, има кокосова вложка за по-голяма твърдост и ортопедичност.

Моделът е двулицев и двусезонен - от лятната страна преобладава съдържанието на памук и полиестер, а от зимната – на вълна и полиестер. Текстилът е преминал необходимата антиакарна обработка.


Мемори пяна: няма  .

Цена за нестандартни размери: важи цената на следващия по големина размер.

Гаранция: 5 години.

Доставкапри наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 4-10 работни дни.

Цена:285.00лв.
Страница 1 от 1
«1»